sponsoren

2join Licht en Geluid
Dorpsbelangen Harkstede
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > veel gestelde vragen

 • Algemene vragen

  1. Ja, alle deelnemers krijgen een medaille. Deze zit bij de inschrijving in.

  2. Nee, wanneer je je inschrijft als begeleider, ontvangt u geen medaille. Wil je toch een medaille, dan moet je je inschrijven als deelnemer.

  3. De medaille is vrijdag na de intocht op vertoon van de startkaart af te halen bij het startpunt bij vv Harkstede.

 • Inschrijven

  1. Dit kan op deze website, bij het onderdeel Inschrijven

  2. De inschrijving wordt betaald via iDeal. Na-inschrijving dient contant en bij voorkeur gepast betaald te worden.

  3. De kosten zijn € 4,50 per deelnemer bij de voorinschrijving en € 6,00 per deelnemer tijdens de inschrijving op de eerste dag van de Avond4daagse. Dit geldt voor zowel deelname aan alle avonden of aan één avond. Voor de route van 2,5 km voor de allerkleinsten wordt € 4,50 in rekening gebracht. Dit doen we, om een medaille en deelname aan de festiviteiten van de slotavond mogelijk te maken.

  4. De kosten zijn € 4,50 per deelnemer bij de voorinschrijving en € 6,00 per deelnemer tijdens de inschrijving op de eerste dag van de Avond4daagse. Dit geldt voor zowel deelname aan alle avonden of aan één avond. Voor de route van 2,5 km voor de allerkleinsten wordt € 4,50 in rekening gebracht. Dit doen we, om een medaille en deelname aan de festiviteiten van de slotavond mogelijk te maken.

  5. In principe niet. Het zou kunnen dat de bevestigingsmail in je spam terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan is de inschrijving niet goed afgerond en dus geannuleerd. Neem voor de zekerheid even contact op via a4d@dorpsbelangenharkstede.nl

  6. Dat klopt. Op de eerste loopavond worden de startkaarten uitgedeeld. Ook is het mogelijk de startkaarten af te halen op maandag 20 mei vanaf 08:30 uur tot 09:30 uur in de Borgstee.

  7. Je kunt 9 personen tegelijk inschrijven. Loop je met meer dan 9 personen, dan moet je je als groep inschrijven.

  8. Deze opent in april. Je kunt je tot de start van de Avond4daagse inschrijven.